In my heart

Hej på er igen alla mina härliga och underbara läsare. Hur har ni det egentligen? Själv så har jag det bara fint och jag och barnen har just varit ute och käkat pizza. Det är en hel del spännande saker som har hänt både hemma och på jobbet den senaste veckan men det tänkte jag inte gå in på här utan återkommer i ett annat inlägg med alla detaljer för just nu ville jag helt enkelt prata med er om det här med healing i Mellerud som jag gått på några gånger. Det är nämligen många av mina läsare som hört av sig och sagt att de är intresserade av det här.  

Eftersom jag mestadels skriver om min familj och mina barn på den här bloggen är det roligt att skriva ett helt annorlunda inlägg idag. För även om jag inte skrivit om healing förut utan bara nämnt det i förbifarten är det ändå en sådan sak som jag är väldigt intresserad av och det gör mig glad att ni kommer till mig för att få reda på mer och att ni litar på mitt omdöme. Därför vill jag dela med mig av det här företaget som heter In my heart dit jag går för att få healing i Mellerud. Det är utan tvekan det här företaget som jag vill rekommendera er alla att gå till för att få healing här i Mellerud. Jag har verkligen blivit hjälpt av att gå till In my heart och det har inneburit en klar förbättring för mig. Tidigare hade jag inte varit på humör för att gå ut och käka pizza med barnen på grund av svår värk i ryggen men nu är värken i princip som bortblåst.