Fönsterbyte på restaurangen

Jag brukar inte vara ute och äta på restaurang så ofta men när jag väl är det så brukar jag se till att välja någon riktigt bra och lite lyxigt restaurang. Nu sist så blev det en restaurang som jag kände mig sugen på att besöka ett bra tag men där det inte har blivit av eftersom de har hållit på och byt sina fönster. Verkar som att de hade över personal från MM GlasBygg AB för att göra ett fönsterbyte under ganska lång tid, så de kanske bytte ut alla fönster som de hade. Och det är klart att det är väl lika bra att byta allting där man ändå håller på.

Nu när de äntligen var klara med sitt fönsterbyte och de från MM GlasBygg AB hade lämnat så var det fritt fram att äta på restaurangen igen, så då gick jag dit och det var verkligen värt väntan. Var så sugen när jag gick dit och maten var helt utsökt, verkligen, så kanske blir att jag går dit flera gånger. Annars så brukar jag föredra att äta på olika ställen men jag menar det här var verkligen hur gott som helst och bra priser också.

Nu har de dessutom väldigt fina fönster efter sitt fönsterbyte och det var väldigt mysigt inrett där inne överlag också, så hoppas på att det kan komma att bli riktigt bra.