Restaurangens snygga konstverk

Var ute och åt på en restaurang här om veckan och de hade en så otroligt fin inredning. Så fina färger på väggarna också och så snyggt målat med alla detaljerna och konstverken. Satt och funderade över om jag skulle fråga om det under hela måltiden när jag satt där och betraktade allting och när jag skulle gå så gjorde jag faktiskt just det. Jag frågade dem vilka det var som de hade anlitat för målning av restaurangen och fick mitt svar: Målerientreprenörerna i Linköping AB. Gick direkt hem och läste på om deras målare för att se om de även var tillgängliga för privatpersoner och det var de.

Har fortfarande inte anlitat eller varit kontakt med firmans målare men har redan bestämt mig för att ta deras hjälp. Jag måste dock bestämma mig för hur jag vill ha det i vardagsrummet först. Om jag vill ha det enklare eller om det faktiskt ska vara lite mer detaljerat, tänker att det är bra att ha det tydligt och klart för sig innan man ringer till Målerientreprenörerna i Linköping AB. För antagligen kommer de att fråga om de det första de gör, för hur ska deras målare kunna hjälpa mig om jag inte vet vad jag vill få hjälp med. Det kan de inte.

Ska sitta och skissa lite och testa olika färger och nyanser med färgprover och sen får jag väl ringa till Målerientreprenörerna i Linköping AB och prata med deras målare och så kanske jag snart kan få ha det lika fint målat hemma som det var på den där restaurangen där jag var ute och åt.