Grävmaskiner och dammar

Istället för att skriva ytterligare ett inlägg om mat, som jag alltid brukar göra, så ska jag idag skriva o något helt annat, nämligen maskinuthyrning i Malung. Vet att det här med att jag skriver om mat är ganska självklart med tanke på att jag driver en matblogg men ändå, det är väl kul att förnya sig lite ibland och inte alltid skriva om precis samma sak. Och ni behöver inte läsa om ni inte vill, om ni inte tycker att maskinuthyrning i Malung låter intressant, för jag kommer att vara tillbaka imorgon igen med ett inlägg om mat.

Nu är det dock PJs Bil & Alltjänst som står i centrum och det är den firma här i Malung som vi haft kontakt med för maskinuthyrning för att vi skulle gräva en damm i trädgården. Vi hade bestämt oss för att göra det själva, för att det skulle bli så mycket billigare och vi har gjort så mycket annat här hemma själva så vi tänkte väl lite – hur svårt kan det vara också. Så vi hyrde en grävmaskin via PJs Bil & Alltjänst, en ganska liten grävmaskin, och så fick vi hem den och grävde vår grop. Har sen spolat in vatten i den också.

Nu är dammen färdig och vår maskinuthyrning har gått ut och grävmaskinen är återlämnade till PJs Bil & Alltjänst i Malung. Så de har fått sin maskin och vi har fått vår damm och den knyter verkligen samman och förhöjer hela framsidan av trädgården.