Restaurangbesök och prat om byggfirmor

Var ute och åt på en restaurang igår kväll tillsammans med några av våra nära vänner. De är supertrevliga och vi har alltid väldigt roligt tillsammans. Nu var de dock väldigt insnöade på att prata om Rumsas Bygg & Alltjänst, en byggfirma som de har anlitat för att få hjälp med att renovera hemma. Vi tycker såklart att det är kul att de äntligen hittat en bra byggfirma att anlita, för de har pratat och sökt efter det så länge men de ville nästan inte prata om någonting annat förutom det och då blir det lätt lite tråkigt. Vilket vi visserligen inte sa till dem, fast det är klart att nu kanske någon av dem läser det här men jag har inga som helst problem med att stå för det jag säger.

Utifrån va de sa så verkar Rumsas Bygg & Alltjänst vara väldigt bra och ska bli spännande att komma hem till dem sen när byggfirman lämnar och renoveringarna är gjorda. Tror att det kan bli riktigt bra, låter som det utifrån de idéerna som de har nu i alla fall. Sen kan man såklart aldrig veta säkert.

Maten på restaurang som vi åt på var förövrigt också väldigt god, kommer tyvärr inte ihåg vad den hette, lite komiskt att jag kommer ihåg byggfirmans namn och inte restaurangen, men aja. Ska skriva och uppdatera er om jag kommer ihåg namnet.